اسنپدراگون 888 جدیدترین و قدرتمندترین تراشه کوالکام به تازگی معرفی شده است و انتظار می رود از آن برای تولید گوشی های هوشمند در سال 2021 استفاده شود. حال ویدئویی منتشر شده است که نشان می دهد وان پلاس در نیمه اول سال 2021، از یک پرچم دار مجهز به تراشه اسنپدراگون 888 رونمایی خواهد کرد.
اوپو در یک ویدیوی رسمی اعلام کرد Find X3 مجهز به تراشه جدید اسنپدراگون خواهد بود و در سهماهه نخست سال ۲۰۲۱ عرضه خواهد شد. این برند در گذشته تأیید کرده بود که Find X3 پشتیبانی جامع از رنگهای ۱۰ بیت را ارائه میدهد. همچنین کوالکام یک تصویر گرافیکی نمایش داده است که در آن نام شرکتهای زیادی دیده میشود؛ مهمترین نامهایی که در تصویر ذکر شدهاند میتوان الجی، نوبیا، ایسوس، ویوو و بلک شارک عنوان کرد. نامهایی همانند گوگل، سامسونگ و سونی در تصویر مشاهده نمیشود؛ اما نباید به این مسئله توجه کرد. بهعنوان مثال، در تصویر گرافیکی سال ۲۰۱۹ نام ریلمی، گوگل یا سونی وجود نداشت؛ اما فقط گوگل موفق به ارائه تراشه اسنپدراگون 865 در سال ۲۰۲۰ نشد.
جای تعجب نیست اگر وان پلاس از جدیدترین تراشه کوالکام برای گوشیهای پرچمدار خود استفاده کند و به نظر میرسد وان پلاس ۹ و ۹ پرو مجهز به این تراشه باشند. وان پلاس را نمیتوان تنها برندی دانست که جزئیات مربوط به استفاده از تراشه جدید کوالکام را در سال آینده منتشر کرده و ریلمی هم جزئیات و تصاویر گوشی هوشمند Race را منتشر کرده است. شیائومی گوشی می ۱۱ را با این تراشه قدرتمند و در آینده نزدیک عرضه خواهد کرد و ردمی هم از آن استفاده میکند.
طبق گزارشات اخیر، به نظر می رسد که سری وان پلاس9 هم سه عضو خواهد داشت. وان پلاس پس از ارائه سری نورد مشخصا می خواهد محصولات بیشتری برای جلب توجه کاربران داشته باشد. راهبردی که دقیقا بعد از راهبرد جدید اپل، خود را آفتابی کرد. احتمال دارد درکنار وان پلاس ۹ و وان پلاس ۹ پرو، گوشی وان پلاس ۹ ای هم معرفی شود. هنوز اطلاعات بیشتری درباره این گوشی منتشر نشده است.
مکس جمبور در وبسایت Voice شایعهای در مورد گوشی وان پلاس ۹ ای منتشر کرده است. در این شایعه به این موضوع اشاره نمیشود که این گوشی پرچمدار خواهد بود یا خیر؛ تنها گفته شده است که احتمال دارد این گوشی ساخته شود. شاید مدل ۹ ای شبیه به گلکسی اس ۱۰ ای باشد که در مقایسه با گلکسی اس ۱۰ سختافزار ضعیفتری داشت. حتی بعید نیست وان پلاس ۹ ای دستگاه کوچکتری در مقایسه با وان پلاس ۹ باشد. وان پلاس قبلا گوشیهای وان پلاس 8 وان پلاس 8 پرو را در اندازههای ۶٫۵۵ اینچ تا ۶٫۷۸ اینچ راهی بازار کرده است. البته گوشی کوچکتر باعث خواهد شد که ظرفیت باتری هم کاهش پیدا کند.
وان پلاس ۹ ای احتمالا صفحهنمایشی با وضوح کمتر از وان پلاس ۹ خواهد داشت. در حال حاضر به جز نام این گوشی، هیچ چیز دیگری از آن نمیدانیم.
با توجه به اینکه افزایش تعرفه ی اینترنت تلفن همراه در سال های اخیر نارضایتی بسیاری از کاربران را به همراه داشت.دولت در پی رسیدگی به این موضوع با دستورهای قانونی، از اپراتورها درخواست کرد تا قیمت اینترنت تلفن همراه را به حالت قبل برگرداند. آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صفحه ی اینستاگرام خود گفت: تعرفه ی اینترنت تلفن همراه تا اواخر سال جاری افزایش پیدا نمی کند، اما اینطور که به نظر می رسد این شرایط نمی تواند مدت زمان زیادی بدون تغییر باقی بماند.
بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل، «اینترنت موبایل، سرویس لوکسی در دنیا محسوب میشود و تعرفهی بالایی دارد. در کشور ما سرمایهگذاری کمی در حوزهی اینترنت ثابت انجام شده اما روی موبایل سرمایهگذاری خوبی شد. در تمام دنیا، این سرمایهگذاری بهطور همزمان روی اینترنت ثابت هم انجام میشود
عباسی اضافه میکند: اگر همزمان با شبکه موبایل، روی شبکهی فیبر نوری هم در کشور ما سرمایهگذاری جدی انجام میگرفت، اکنون شاهد قیمتهای منطقیتر در تعرفهی اینترنت ثابت بودیم. بهگفتهی عباسی آرند، شبکهی فیبر نوری نیاز به سرمایهگذاری اولیه دارد؛ بااینحال، هزینهی نگهداری و قیمت تمامشدهی آن بسیار کم است. بهگفتهی او با اینترنت ثابت میتوان سرویس ارزان و باکیفیتتری به مردم داد.
وضعیت اینترنت TD-LTE
عباسی آرند: تعرفهی پایین اینترنت موبایل دلیل استفاده نکردن مردم از اینترنت ثابت TD-LTE است
مدیرعامل ایرانسل در مورد اینکه چرا اینترنت TD-LTE ایرانسل در اکثر شهرهای کشور پوششدهی ندارد، میگوید: «ما در مراکز استانها و شهرهای بزرگ این پوششدهی را داریم؛ اما به نسبت اینترنت موبایل، این پوشش بسیار کم است.»
بهگفتهی عباسی، تقاضای بسیار پایین برای TD-LTE در شهرهای کوچک باعث شده است این شبکه توسعه پیدا نکند. همچنین درحالیکه در برخی شهرهای کوچک شبکه TD-LTE ایجاد شده، مصرف در آنجا کم است. مدیرعامل ایرانسل علت این موضوع را تعرفهی پایین اینترنت موبایل میداند که باعث شده است ترجیح مردم به استفاده از آن به جای اینترنت ثابت باشد. او میگوید: «اگر اختلاف تعرفهی موبایل و اینترنت ثابت بیشتر شود، مردم به استفاده از اینترنت ثابت ترغیب میشوند.» بهگفتهی عباسی، اکنون تعرفهی TD-LTE از اینترنت موبایل پایینتر است؛ اما چون فاصلهی آن چندان زیاد نیست، نتوانسته است بازار خود را پیدا کند.
بهگفتهی مدیرعامل ایرانسل، اینترنت TD-LTE این شرکت نسبت به دیگر اپراتورها غالب است و بیشترین سهم بازار (نزدیک به ۶۵ درصد) را در دست دارد. بااینحال کل بازار TD-LTE کوچک مانده است؛ چون جنس تعرفهگذاری اینترنت در کشور بهگونهای نیست که مردم به سمت اینترنت ثابت بروند.
مدیرعامل ایرانسل به خبرنگار میگوید استفاده از اینترنت موبایل اکنون برای مردم بسیار مرسوم شده؛ این درحالی است که تعرفهی خیلی ارزان و فشار حداکثری به شبکه موبایل باعث شده تا اداره کردن این بار برای اپراتورها سخت شود. او میگوید راهی جز اصلاح تعرفهها وجود ندارد.
ما نمیخواهیم فشار به مردم بیاید؛ اما راهحل این است که شبکه ثابت گسترش پیدا کند تا سرویس ارزانتری به مردم در خانه ارائه شود و مردم تنها در زمانیکه خانه نیستند، از سرویس مطلوبی روی موبایل استفاده کنند.
عباسی آرند در پاسخ به در مورد عادتی که قیمتهای پایین اینترنت موبایل بین مردم ایجاد کرده است، میگوید: «این از مشکلات تاریخی در کشور ما است. هزینهی استفاده از اینترنت موبایل در دورههایی رایگان بوده، گاهی ساعات رایگان یا اینترنت ارزان عرضه شده؛ این استفادهی گسترده باعث شده تا ضریب نفوذ اینترنت موبایل بسیار زیاد شود.»
شیوع ویروس کرونا نیز استفاده از اینترنت را بیش از دو برابر افزایش داد. آمار سازمان تنظیم مقررات نشان میدهد که اقبال مردم بیشتر به استفاده از اینترنت موبایل بوده و این اقبال عمومی امسال رشد بیشتری داشته است. رایگان شدن برخی سامانهها و وبسایتها برای برقراری ارتباط مجازی دانشآموزان، دانشجویان و دیگر سازمانها نیز امسال به اپراتورها سپرده شد. تمام این عوامل باعث میشود ظرفیت شبکهی موبایل پر شود. بیژن عباسی آرند میگوید با نگه داشتن تعرفهها در وضعیت موجود، سال آینده ظرفیت شبکه پر میشود؛ در این شرایط، اپراتور نمیتواند سرمایهگذاری زیادی انجام دهد چون درآمدش ریالی است؛ درحالیکه باید ۷۰ درصد سرمایهگذاری را بهصورت ارزی انجام دهد. مدیرعامل ایرانسل میگوید همین وضعیت باعث میشود به دلیل تقاضای زیاد، سال آینده کیفیت اینترنت افت کند و نارضایتی عمده به وجود بیاید.
کمپانی موتورولا در سال های اخیر با تمرکز بر بخش های میان رده و اقتصادی با گوشی های هوشمند رقابتی تحت سری Moto G و X گذاشته بود. اما در سال جاری این کمپانی تصمیم گرفت تا خط تولید پرچمدار جدید خود را با عنوان Motorola Edge ارائه کند. اما گزارشات اخیر، حاکی از آن است که گوشی جدید موتورولا که فعلا با کد XT2125 و اسم رمز نیو شناخته می شود، هم اکنون آزمایشهای داخلی موتورولا را پشت سر میگذارد و مشخص شده است که یک ویژگی عجیب دارد. موتورولا نیو صفحهنمایشی با نرخ نوسازی ۱۰۵ هرتز دارد؛ هیچ محصولی در بازار وجود ندارد که چنین صفحهنمایشی داشته باشد.
بر اساس اطلاعات منتشر شده، موتورولا نیو به تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ مجهز شده است. این گوشی ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی دارد. البته گفته شده است یک مدل دیگر از این گوشی با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی عرضه میشود.
دوربین اصلی این گوشی ۶۴ مگاپیکسلی است و بر اساس حسگر OmniVision OV64B ساخته شده. یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی با زاویه دید بسیار باز و یک دوربین ۲ مگاپیکسلی برای تشخیص عمق هم روی این گوشی دیده میشود. دوربین جلو یک حسگر ۶ مگاپیکسلی تولید سامسونگ دارد و درکنار آن یک حسگر ۱۶ مگاپیکسلی با زاویه دید بسیار باز قرار گرفته است. هنوز مشخص نیست این گوشی در چه تاریخی و با چه اسمی راهی بازار میشود.
با صفحه نمایش ۹۰ هرتز میتوانید ویدئوهای ۳۰ فریم و ۶۰ فریم مشاهده کنید و صفحه نمایش ۱۲۰ هرتز ویدئوهای ۲۴ فریم را نشان میدهد. حالا چرا باید گوشی نیو (Nio) صفحهنمایشی با نرخ نوسازی ۱۰۵ هرتز داشته باشد؟ این احتمال وجود دارد که صفحهنمایش ۹۰ هرتزی این گوشی برای انجام آزمایشهای مختلف به ۱۰۵ هرتز اورکلاک شده باشد. پس بعید نیست که مدل نهایی با صفحهنمایشی ۹۰ هرتز راهی بازار شود.
موتورولا نیو صفحهنمایش ۶٫۷ اینچی با وضوح تصویر +۱۰۸۰+ دارد و با اندروید ۱۱ در سهماهه اول سال ۲۰۲۱ راهی بازار میشود.
کمپانی سونی در سال های نه چندان، در کنار گوشی های پرچم دار گوشی های کوچک و خوش دست و قدرتمندی موسوم به کامپکت (Compact) نیز رونمایی می کرد. درواقع آخرین مدل گوشی های مربوط به خانواده اکسپریا XZ 2 بود که در سال 2018 عرضه شده بود و جزو گوشی های محبوب به حساب می آید. حال بعد از گذشت دو سال این کمپانی قصد دارد طرح جدیدی از این گوشی را با صفحه نمایش ۵٫۵ اینچ وارد بازار موبایل نماید.
طبق شایعات، قرار است این گوشی میانردهای خوشقیمت 5G مجهز به پردازندهی اسنپدراگون ۶۹۰ باشد. افزونبراین همانطورکه گفتهشد، امروز شایعات جدیدی از عرضهی گوشی کامپکت سونی در سال آیندهی میلادی منتشر شد که نشان میدهد دلیل متوقفشدن تولید اکسپریا مارک ۲ میتواند عرضهی این گوشی در آیندهای نزدیک باشد.مدتی است سونی بهطور عجیبی در سکوت خبری قرار گرفته و گفته میشود که ساخت و عرضهی اکسپریا ۱۰ مارک ۲ را متوقف کرده است و تمام تمرکزش را به تولید اکسپریا ۱۰ مارک ۳ (Xperia 10 III) معطوف است.
قطعا مطرحکردن این موضوع برای طرفداران گوشیهای کوچک، بهویژه گوشیهای کامپکت سونی، خبر مهم و امیدوارکنندهای محسوب میشود؛ اما متأسفانه جزئیات زیادی از این گوشی منتشر نشده است. انتظار میرود قلب تپندهی گوشی کامپکت جدید سونی پردازندهی معرفینشدهی کوالکام با نام احتمالی اسنپدراگون ۷۷۵ باشد که بهنوعی جایگزین پردازندهی اسنپدراگون 765G بهحساب میآید. ازاینرو، پردازندهی مذکور میتواند نسل پنجم شبکهی موبایل و قدرت پردازشی مناسبی برای محصول جدید سونی بهارمغان آورد.
درهرصورت معرفی گوشی جدید از خانوادهی کامپکت سونی، خبر خوشحالکنندهای برای دوستداران گوشیهای کوچک بهحساب میآید و امید میرود شرکتهای بیشتری بهسمت عرضهی گوشیهای کوچکتر حرکت کنند.
پردازندههایی همچون دیمنسیتی مدیاتک یا اسنپدراگون ۶۹۰ که احتمالا در گوشی اکسپریا ۱۰ مارک ۳ استفاده خواهد شد، قیمت گوشیهای مبتنیبر 5G را کاهش میدهند. بنابراین، انتظار میرود گوشی کامپکت جدید سونی با پردازندهی اسنپدراگون ۷۷۵ و پشتیبانی از 5G در میان گوشی پرچمدار اکسپریا ۱ مارک ۳ و اکسپریا ۱۰ مارک ۳ با پردازنده اسنپدراگون ۶۹۰ قرار گیرد.
طبق اطلاعات منتشر شده، کمپانی هواوی و لایکا که سازنده ی دوربین های عکاسی، عدسی و موارد دیگری از این دست محسوب می شود، در سال 2016 همکاری خود را برای تولید گوشی هوشمند P9 شروع کردند. از آن زمان تا به حال، گوشی های پرچم دار این کمپانی همراه با دوربین های مبتنی بر برند لایکا معرفی شده اند. اخیر یکی از افشاگران معروف با عنوان Digital Chat Station در شبکه اجتماعی Weibo فعالیت دارد اعلام نمود این دو کمپانی قطع همکاری کردند در حالی که سخنگوی هواوی این موضوع را به طور کامل تکذیب کرده است.
هواوی P9 با بهرهگیری از دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی توانست توجهات زیادی را جلب کند. از دیگر گوشیهای قابل توجه هواوی در زمینهی عکاسی میتوانیم به سری هواوی P20 اشاره کنیم که اولین نسل حالت شب را ارائه داد و همچنین سری P30 برای عملکرد بهتر در محیطهای تاریک با سنسور RYYB سونی عرضه شدند.
سخنگوی لایکا هم در رابطه با این موضوع اظهار بیاطلاعی کرده است. همانطور که گفتیم، هواوی برای دوربین تمام پرچمداران خود از سال ۲۰۱۶ به بعد از فناوریها و تخصص لایکا بهره برده است و طی این مدت، گوشیهای موردنظر توانستهاند در زمینهی عکاسی روزبهروز بهتر شوند.
جدیدترین پرچمداران این شرکت یعنی سری میت ۴۰ هم از دوربینهای لایکا بهره میبرند که بار دیگر از نظر عکاسی موفق شدهاند مورد توجه زیادی قرار بگیرند.
این شایعه از طرف یکی از افشاگران مشهور مطرح شده که با نام کاربری Digital Chat Station در شبکه اجتماعی Weibo فعالیت دارد. این افشاگر همچنین اعلام کرده که دیگر تولیدکنندگان گوشیهای چینی برای همکاری با لایکا با این شرکت آلمانی تماس گرفتهاند.
طبق اطلاعات منتشر شده، کمپانی سونی در حال ساخت دو گوشی هوشمند است. درواقع یکی از محصولات مجهز به پردازنده ی اسنپدراگون 690، ودیگری به اسنپدراگون 875 با پشتیبانی از اینترنت ۵G روانه ی بازار می شود. طبق خبرها و گزارشات اخیر، احتمالا سونی اکسپریا ۱۰ مارک ۳ نام خواهد داشت.
سونی در ابتدا قرار بود از گوشی اکسپریا ۱۰ مارک ۲ پلاس رونمایی کند. محصولی که گفته میشد به اسنپدراگون ۷۲۰ مجهز میشود. اما بنا به دلایلی فرایند ساخت آن کنسل شد تا بدین ترتیب شرکت بتواند روی ساخت محصولی ۵G تمرکز کند که ظاهرا اکسپریا ۱۰ مارک ۳ نام دارد.
سونی در حال حاضر دو گوشی با قابلیت پشتیبانی از اینترنت ۵G راهی بازار کرده که هر دوی آنها پرچمدار و گرانقیمت هستند. اما ظاهرا این شرکت ژاپنی قرار است بهزودی از یک میانرده نیز رونمایی کند که به لطف پردازندهی اسنپدراگون ۶۹۰، پشتیبانی از اینترنت ۵G نیز در آن فراهم است.
سونی در فوریهی امسال از گوشی میانردهی اکسپریا ۱۰ مارک ۲ به همراه اکسپریا ۱ مارک ۲ (پرچمدار) و L4 (اقتصادی) رونمایی کرد. بنابراین به نظر میرسد باید اوایل سال جاری، منتظر رونمایی از نمایندهی جدید باشیم. در کنار این گوشی نیز احتمالا اکسپریا ۱ مارک ۳ و L5 معرفی خواهند شد. البته اگر این برنامه در آینده دستخوش تغییراتی نشود.
با این حال شواهد حاکی از آن است سونی دو گوشی در دست ساخت دارد. یکی مجهز به پردازندهی اسنپدراگون ۶۹۰ و دیگری به اسنپدراگون ۸۷۵ که احتمالا اکسپریا ۱ مارک ۳، پرچمدار مورد انتظار این شرکت خواهد بود. البته پرچمدار سری اکسپریا ۵ نیز با همین پردازنده راهی بازار میشود منتها زمانبندی رونمایی و عرضهی آن برای نیمهی دوم سال آینده است.
اما سونی اکسپریا ۱۰ مارک ۳ همان محصولی است که به اسنپدراگون ۶۹۰ مجهز میشود. پردازندهای ۸ نانومتری که اندکی از اسنپدراگون ۷۵۰G ضعیفتر است. در این پردازنده ۲ هسته از نوع Cortex-A77 بکار رفته و ۶ هستهی دیگر را Cortex-A55 تشکیل میدهد. آدرنو ۶۱۹L نیز نقش پردازشگر گرافیکی را بر عهده دارد و میتواند از نمایشگری با وضوح +FHD با رفرشریت ۱۲۰ هرتز پشتیبانی کند. مودم ۵G بکار رفته در آن نیز X51 نام داشته که از سرعت ۲.۵ گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی میکند. (این مودم از طول موج میلیمتری پشتیبانی نمیکند.)
با توجه به شایعات اخیر پیرامون 2 دستگاه با اسامی ردمی نوت ۹ 5 G و ردمی نوت ۹ پرو 5G مدتی است که در فضای مجازی منتشر شده است؛ اما اکنون یک دستگاه جدید ردمی با مشخصاتی کاملا متفاوت و الگوی طراحی بازنگری شده در وب سایت TENAA دیده شده است. این گوشی هوشمند که احتمالا ردمی ۱۰ یا ردمی نوت ۱۰ نامیده خواهد شد، دارای یک باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعت خواهد بود.
این ظرفیت میتواند دستگاه شما را برای ساعتهای زیادی فعال نگه دارد و میتوانید بدون نگرانی خالی شدن سریع باتری با آن کار کنید. با نگاه به پنل پشتی به یک دوربین چهارگانه و نام برند Redmi برمیخوریم که بهصورت بزرگ نوشته شده است.
در فهرست TENAA اطلاعات جذابی دربارهی این دستگاه منتشر شده است؛ اطلاعات موجود در این وبسایت یک پردازندهی ۲ گیگاهرتز را نشان میدهد که ممکن است بخشی از تراشهی Helio G85 باشد که در ردمی نوت 9دیده میشود. دوربین اصلی چهارگانه دارای کیفیت ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی قرارگرفته در ناچ قطرهای ۸ مگاپیکسل است. نمایشگر این دستگاه از یک پنل ۶٫۵۳ اینچی LCD استفاده میکند.
شیائومی دستگاه جدید خود را با هفت رنگ مشکی، آبی، سفید، سبز، بنفش، قرمز و نارنجی عرضه خواهد کرد. این گوشی هوشمند دارای وزن ۱۹۸ گرم است و ابعادی برابر ۱۶۲٫۳ در ۷۷٫۲ در ۹٫۶ میلیمتر دارد.
برای رم و حافظه داخلی این دستگاه سه گزینه در نظر گرفته شده است. پیکربندیهای موجود برای رم ۴، ۶ و ۸ گیگابایت است و برای حافظه داخلی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت فضا در نظر گرفته شده است. البته هنوز ترکیب دقیق رم و فضای ذخیرهسازی مشخص نشده و باید تا زمان عرضه نهایی آن منتظر بمانیم. برای امنیت دستگاه از یک حسگر اثر انگشت استفاده شده که درکنار آن قرار گرفته است.
طبق گزارش های اخیر، کمپانی سامسونگ بعد از سه سال بار دیگر توانست عنوان بزرگترین تولید کننده ی گوشی تلفن همراه در بازار آمریکا را به خود اختصاص دهد. درواقع در بین ماههای جولای تا سپتامبر گذشته، سهم کمپانیسامسونگ از بازار کشور آمریکا ۳۳٫۷ درصد بود که افزایش ۶٫۷ درصدی را در مقایسه با بازهی زمانی مشابه در سال گذشته نشان می دهد. در بازهی زمانی یادشده، سهم اپل نیز به ۳۰٫۲ درصد کاهش پیدا کرد.
اطلاعات جهانی به این موضوع اشاره میکنند که سامسونگ در سهماههی سوم عرضهکنندهی برتر بوده و ۲۱٫۹ درصد از سهم تولید گوشی را ازآنِ خود کرده است. ناگفته نماند الجی ۱۴٫۷ درصد، هواوی ۱۴٫۱ درصد، شیائومی ۱۱٫۹ درصد و اپل ۱۱/۹ درصد از بازار تولید گوشی را دراختیار دارند.
افزایش تولید گوشیهای سامسونگ در بازار آمریکا بهدلیل درخواست فراوان برای خرید گوشیهای میانرده و پرچمدار این شرکت، ازجمله گلکسی نوت 20 و گلکسی زد فولد 2 بوده است. در بازهی زمانی یادشده، سهم اپل نیز به ۳۰٫۲ درصد کاهش پیدا کرد. گروهی از سازمان Strategy Analytics به این موضوع اشاره کرده است که عرضهی دیرهنگام آیفون 12 باعث شد اپل نتواند آن فروش همیشگی خود را دوباره تجربه کند. آیفونهای جدید همیشه شهریورماه راهی بازار میشدند؛ اما امسال در اواخر مهرماه دراختیار علاقهمندان قرار گرفتند.
حالا باید ببینیم که در سهماههی چهارم سال ۲۰۲۰ چه اتفاقی رخ میدهد. در این سهماهه، اپل آیفونهای جدید را راهی بازار میکند و انتظار میرود که فروش رضایتبخشی نیز تجربه کند.
سال 2019 کمپانی سونی اکسپریا 10 مارک 2 (Xperia 10 II)را معرفی نمود. و شایعاتی شنیده میشد که قرار است اکسپریا ۱۰ مارک ۲ پلاس نیز روانهی بازار شود؛ اما یک افشاگر چینی ادعا میکند سونی پروژهی آن را متوقف کرده است.
به گفتهی این افشاگر، سونی با توقف این پروژه قصد دارد از این پس گوشیهایش را با پشتیبانی از فناوری 5G عرضه کند. پیش از این، گوشی یادشده در پایگاه داده EEC با شماره مدل XQ-AQ52/53 دیده شده بود و گفته میشد از تراشهی اسنپدراگون ۷۲۰ بهره میبرد.
توقف عرضهی اکسپریا ۱۰ مارک ۲ پلاس فعلا در حد شایعه است و ممکن است شرکت سازنده، محصولی با نام متفاوت و پشتیبانی از تراشهی جدید 5G عرضه کند.
سال ۲۰۱۹، سونی اکسپریا 10 را معرفی و امسال، گوشیهای اکسپریا 10 پلاس و اکسپریا 10 مارک 2 را عرضه کرد. اکسپریا ۱۰ مارک ۲ پلاس مجهز به تراشهی ۷۲۰ اسنپدراگون میتواند گوشی کاملتری نسبت به مدل قبلیاش باشد؛ اما ظاهرا شرکت سازنده استراتژی خود را تغییر داده است. اگر شایعهی اخیر رنگ حقیقت به خود بگیرد، از سال ۲۰۲۱ گوشیهای میانردهی سونی از نسل پنجم ارتباطات پشتیبانی خواهند کرد.